Menu
Nieuws / Reizen

Top 100 bezienswaardigheden Duitsland

De eerste mobiele app van het Duits Verkeersbureau is een feit. Met de TOP 100-app kunnen bezoekers van het vakantieland Duitsland de 100 populairste bezienswaardigheden van Duitsland leren kennen.

In een enquête, die eerder dit jaar gehouden is, heeft het Duits Verkeersbureau bezoekers van het vakantieland Duitsland gevraagd wat hun persoonlijke highlights zijn. De deelnemers aan de enquête hebben een breed scala aan uiteenlopende culturele en landschappelijke bezienswaardigheden uit alle 16 Duitse deelstaten uitgekozen. De resultaten zijn terug te vinden in de TOP 100-app. De mobiele versie van de app is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Naast korte beschrijvingen van de 100 populairste bezienswaardigheden kunnen ook openingstijden, toegangsprijzen en routebeschrijvingen opgeroepen worden. Bovendien zijn met de app dagelijks gratis nieuwtjes en events met betrekking tot het vakantieland Duitsland te raadplegen. Digitale kortingscoupons voor extra voordeel op entree, stadsrondleidingen en huurauto’s maken de app helemaal compleet.

Bron: Duits Verkeersbureau