Menu
Events

Het Tijdplein Congres

Wat is het Tijdplein Congres?

Het Tijdplein Congres is een congres dat elk jaar wordt gehouden en gaat over de laatste ontwikkelingen van bijvoorbeeld Protime urenregistratie en personeelsplanning. Het Tijdsplein Congres is een samenwerking tussen diverse bedrijven die zich bezig houden met arbeidsmanagement en daar ook hard- en software voor leveren. Tijdplein maakt onderdeel uit van Nederland ICT. De leden van deze branchevereniging houden zich hoofdzakelijk bezig met drie grote vragen: hoe ga ik straks werken, werk ik conform de afspraken en wat heb ik in die uren gedaan?

Wie spreken er op het Tijdplein Congres?

Voor het Tijdplein Congres worden altijd bekende sprekers uitgenodigd. Dit kunnen mensen zijn uit bijvoorbeeld het bedrijfsleven, de sport en de politiek. Het zijn in elk geval mensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de maatschappij. Vaak staan ze aan het roer van een groot bedrijf of organisatie, waardoor ze dagelijks zichzelf de vragen stellen die de leden van Nederland ICT ook stellen. Juist door hun ervaring kunnen ze van toegevoegde waarde zijn voor het congres en voor u als ondernemer.

Vermeerder uw kennis door deelname aan het Tijdplein Congres

Wanneer u effectiever wilt ondernemen met uw bedrijf of organisatie, dan is deelname aan dit unieke congres een absolute aanrader. Het Tijdplein Congres is niet alleen zinvol en inspirerend, het is vooral ook erg praktisch. U krijgt allerlei tools mee voor uw eigen bedrijf of organisatie en u leert om dingen anders te bekijken in uw bedrijf of organisatie. Zeker wanneer u zelfstandig ondernemer bent en op zoek bent hoe u effectiever kunt ondernemen, dan is deelname aan het Tijdplein Congres echt de moeite waard. U krijgt namelijk meer inzicht in het reilen en zeilen van uw organisatie, waardoor u ook beter kunt managen op tijdstippen wanneer dat nodig is.