Menu
Nieuws

Ticketscript gaat een samenwerking aan met HMV in het Verenigd Koninkrijk & Ierland

Amsterdam, 24 januari 2012 – Ticketscript, Europees marktleider in online, mobile & social ticketing en  HMV Group, marktleider in de retail van film entertainment, games, muziek en draagbare digitale technologie producten, gaan een samenwerking aan om de evenementenmarkt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland van hun diensten te voorzien.

Als gevolg van deze samenwerking gaat ticketscript tickets verkopen via het HMV netwerk van meer dan 250 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dit is vergelijkbaar met de kaartverkoop via alle Free Record Shop vestigingen in Nederland en België. Hierdoor breidt ticketscript haar verkoopkanalen in het Verenigd Koninkrijk & Ierland uit naast de al bestaande online en mobiele verkoopkanalen. Tickets die verkocht worden via HMV krijgen unieke barcodes die gescand kunnen worden door het ticketscript entrance management systeem.

“Deze samenwerking met HMV geeft onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland de mogelijkheid om kaarten te verkopen via fysieke verkoopkanalen complementair aan de al bestaande website, mobile en Facebook ticketshops. Door de uitbreiding met alle HMV vestigingen als afzetkanaal hebben onze klanten nu toegang tot meer dan 1100 fysieke verkoopadressen door heel Europa” zegt Frans Jonker, Chief Executive Officer bij ticketscript.

“Door deze samenwerking met ticketscript hebben HMV klanten nu toegang tot een overvloed aan evenementen in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een uitbreiding op ons bestaande ticket-aanbod” zegt Jon Lee, Ticket Manager bij hmvtickets.  “Niet alleen onze klanten kunnen profiteren van deze nieuwe service, maar ook de klanten van ticketscript die nu hun evenement portfolio kunnen uitbreiden met meer dan 250 vestigingen alsmede de promotie & marketing mogelijkheden die HMV kan faciliteren. ”