Menu
Amsterdam / Branche / Events / Locaties / Nieuws / Noord holland / Provincie / Steden

Grootste Ramada Hotel van Europa officieel geopend

De officiële inauguratie van Ramada Apollo Amsterdam Centre werd donderdag feestelijk gevierd tijdens de Grand Opening van het hotel. In het thema ‘Taste with a view’ werden gasten door hostesses, verkleed als wolken en pepers, feestelijk ontvangen met een glas bruisende Cava. De formele handeling werd uitgevoerd door de Burgemeester van Amsterdam, Mr. E.E. van der Laan. Dit gebeurde op spectaculaire wijze, met een lichts how en vuurwerk, waarvan vele genodigden getuige waren. Jeroen Slop, financieel directeur van Ajax was aanwezig om de samenwerking tussen de Ajax Campus en het Ramada Apollo hotel feestelijk van start te laten gaan.

Grand opening
De opening van Ramada Apollo Amsterdam Centre biedt Amsterdam een nieuwe uitvalsbasis voor zowel de zakelijke als toeristische bezoeker, met als enige hotel in Amsterdam, een directe shuttle service naar Schiphol. De nieuwe loot aan de boom van de hoofdstedelijke hotellerie werd op smaakvolle wijze gevierd. “Deze avond is een kroon op het harde werk van ons team en wij zijn dan ook supertrots. Wij hopen nieuwe toeristen naar ons hotel te trekken en hen de schoonheid van Amsterdam te laten beleven”, aldus Alexander Kluit, General Manager van het hotel. 


Feestelijk tintje

De officiële opening had nog een extra feestelijk tintje, het hotel heeft namelijk een Green Key certificaat van het niveau goud gekregen uit handen van de burgemeester. De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Het hotel heeft het certificaat ontvangen door overal LED of spaarlampen te plaatsen en in de keuken met duurzame producten te werken.

Taste with a view: Floor17
Met de opening van Floor17, de stijlvolle skybar & restaurant op de zeventiende verdieping van het hotel is Amsterdam een unieke hotspot rijker. Met een adembenemend 360° uitzicht geniet je hier op spectaculaire wijze van Amsterdam. Nu al wordt Floor 17 beschouwd als dé plek voor after work drinks. De trendy setting wordt extra benadrukt met de loungy DJ-sets die elke vrijdag- en zaterdagavond spelen. Uiteraard kan men er de hele week terecht voor een breed scala aan cocktails en uitstekende bites. De in de hoofdstad geroemde Executive Chef Richard Matulessy heeft de leiding over het keukenteam van Floor17. Met Richard aan het roer en een geweldig uitzicht over de stad, geeft Floor 17 op bijzondere wijze lading aan de term “Food Entertainment”!

Samenwerking Ramada Apollo en Ajax Campus
De AjaxCampus is de plek waar kwetsbare jongeren uit de stad leren denken en zichzelf ontwikkelen als Ajacieden, met als doel een beter vooruitzicht in hun persoonlijke situatie. Dit varieert van een baan of een stageplaats tot het goed terugkeren in het stadion na een stadionverbod. Met de AjaxCampus bieden Ajax en gemeente de mogelijkheid om verbinding te realiseren tussen maatschappelijke partners en het bedrijfsleven. General Manager Alexander Kluit: “ Ramada Apollo Amsterdam Centre is zeer verheugd kwetsbare jongeren in de toekomst een stageplek aan te kunnen bieden om zichzelf zo te kunnen ontwikkelen. En waar kan dit nu beter dan in de gastvrijheidindustrie!”

Meer informatie op: Ramadaapolloamsterdam.com