Menu
Amsterdam / Branche / Locaties / Nieuws / Noord holland / Overnachten / Zakenreis

Park Inn Amsterdam Schiphol klaar voor de reiziger van nu.

Het nieuwe Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, dat onlangs geopend werd, wordt donderdag 11 april officieel geopend. Dit nieuwe hotel zegt helemaal klaar te zijn voor de reiziger van nu.

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol in Schiphol-Rijk is onderdeel van Park Inn by Radisson, een hotelgroep van meer dan 145 hotels in Europa, het Midden- Oosten en Afrika. Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol beschikt over 150 moderne kamers, vier vergaderzalen, 150 parkeerplaatsen en is gelegen in de groene omgeving van Schiphol-Rijk Business Park. Dagelijks rijdt er een shuttle service tussen het hotel en luchthaven en treinstation Schiphol.

Food kiosk
Het hotel speelt in op de behoeften van de (jonge) zakelijke reiziger en beschikt over een Live-Inn room, een 24 uur per dag geopende Food Kiosk, een “Here For You desk”, een self check-in and -out en gratis WIFI door het hele hotel.

Jonge zakenreiziger
Marcel Romein, General Manager van het Park Inn Amsterdam Airport Schiphol geeft aan dat hij zeer tevreden is over de start van deze eerste hotelketen in Nederland: “Wij zijn trots dat het eerste Park Inn by Radisson in Nederland zo succesvol van start is gegaan. Dit geeft aan dat de jonge zakenreiziger inderdaad behoefte heeft aan een concept dat inspeelt op de specifieke wensen van deze doelgroep. Zo kun je in het hotel overal zitten met je laptop en een drankje of hapje en ben je niet toegewezen op bijvoorbeeld de hotellobby of bar. Het “Live-Inn room” concept biedt deze gelegenheid zodat de gast zich overal thuis voelt”.