Menu
Nieuws

P-Events breidt uit in Nederland met een nieuwe vestiging!

Vanaf 1 maart 2012 zal P-Events een 2e Nederlandse vestiging openen!  Aangezien onze Nederlandse klanten en medewerkers over het gehele land verspreid zitten, heeft P-Events  gekozen voor een centraal gelegen vestiging in Wijk bij Duurstede. Dit alles om ervoor te zorgen dat de lijnen kort en helder blijven met de vertrouwde service en kwaliteit.

De hoofdvestiging Schijf zal haar huidige klanten blijven bedienen met de vertrouwde contactpersonen, en waar nodig ondersteuning krijgen uit de vestiging Wijk bij Duurstede. Ten aanzien van de werknemers zal P-Events Payrolling B.V. in Schijf het centrale punt blijven met betrekking tot de verloning van beide Nederlandse vestigingen.

P-Events zal vanuit de vestiging in Wijk bij Duurstede eveneens de divisies P-Events Hostess Services en Horeca gaan coördineren.

Door de verschillende disciplines is P-Events in staat  u zowel van personeel te voorzien gedurende het gehele traject van evenementen als de payrolling van uw eigen personeel te verzorgen.

Zoals u van P-Events weet, leveren zij niet alleen in Nederland personeel, maar ook voor uw internationale evenementen kunnen zij als gevolg van onze buitenlandse steunpunten snel gekwalificeerd personeel leveren. Neem gerust contact met hen op.

Neem eens een kijkje op de website  www.p-events.nl