Menu
Aan zee / Locaties / Noordwijk

Noordwijk zorgt voor een oranje tintje in Londen

Woensdag 26 februari 2014 zijn in Londen de M&IT Awards (The Meetings & Incentive Travel Industry Awards) uitgereikt.

Dit prestigieuze event binnen de internationale eventbranche wordt jaarlijks georganiseerd door het Britse magazine Meetings & Incentive Travel. Er zijn totaal 19 categorieën waar een award voor te winnen valt. De lezers van het magazine bepalen wie de bronzen, zilveren en gouden awards in ontvangst mogen nemen.

Noordwijk Marketing en haar partners presenteerden zich gisteren in Londen in black tie met een Noordwijksoranje tintje. Tom van Dijk, directeur Noordwijk Marketing, overhandigde namens Noordwijk en de vier grote congreshotels (Radisson Blu Palace Hotel, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje en NH Conference Centre Leeuwenhorst) de award voor ‘Best Intermediary Agency’. De zaal kleurde extra oranje toen Grand Hotel Huis ter Duin de gouden award in de categorie ‘Best Overseas Hotel’ in ontvangst mocht nemen.

Een aantal belangrijke relaties van de Noordwijkse congreshotels, waren als gast uitgenodigd om deze bijzondere avond bij te wonen. Naast de awardceremonie was er de hele avond ruimte om te netwerken om Noordwijk als congresbadplaats ‘top of mind’ te krijgen bij internationale meetingplanners. Volgens Tom van Dijk een geslaagd event waar Noordwijk zich als zakelijk bestemming heeft kunnen presenteren: “De 2e internationale congresplaats van Nederland blijf je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen en blijven doen. En de award voor Grand Hotel Huis ter Duin is een mooie erkenning, ook voor Noordwijk als zakelijke bestemming.’