Menu
Locaties / Nieuws / Provincie / Rotterdam / Steden / Zuid Holland

Mascha de Bruin nieuwe Manager Beurzen bij Beurs Rotterdam N.V.

Per 22 oktober is Mascha de Bruin bij Beurs Rotterdam N.V. – eigenaar van het Beurs-World Trade Center – in dienst getreden als Manager Beurzen. Hiermee volgt zij Alain Meijer op, die medio november Beurs Rotterdam verlaat om zijn eigen bedrijf invulling te geven.

Mascha de Bruin is geen onbekende in de regio Rijnmond. Zij is vele jaren werkzaam geweest bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Tijdens haar dienstverband bij de Kamer heeft zij vele evenementen georganiseerd, waaronder de Rotterdamse Ondernemersprijs, Internationale Handelsdagen en Startersdagen. De afgelopen vier jaar was zij Account Manager, waarbij zij het aanspreekpunt was voor veel ondernemers met als kerntaken verbinden en ondersteunen.

“Persoonlijk was ik toe aan een nieuwe wending van mijn carrière. De organisatie van beurzen en evenementen voor Beurs Rotterdam lijkt mij een prachtige uitdaging. Het is voor mij genieten als ik een bijdrage mag leveren aan het succes van ondernemers, dit is zeker ook van toepassing op beursexposanten. Want als de bedrijven die als exposant meedoen veel exposure krijgen en de juiste contacten opdoen, dan ga ik gegarandeerd met een glimlach naar huis!”, aldus Mascha.

Beurs Rotterdam N.V. organiseert momenteel drie beurstitels op eigen initiatief: People’s Business, hét Nieuwjaarsgala / netwerkevenement op 16 & 17 januari 2013; On the Green, een golf en lifestyle event op 3 & 4 februari 2013; de Rotterdam Marathon Sport Expo, met alles voor hardlopers op 12 t/m 14 april 2013.

Bron: WTC Rotterdam.nl