Menu
Events

De klaptafel: voor feesten en evenementen

Op ieder feest waar veel mensen samenkomen om te praten en plezier te hebben, is de statafel een welkome gast. Het is een plek waar groepen enigszins besloten gesprekken kunnen hebben. Zo kunnen contacten uitgewisseld worden en zaken besproken worden. Of het nou op een feest of op een congres is: de klaptafel biedt uitkomst.

Waarom de klaptafel?
Er zijn veel voordelen aan klaptafels. In de horeca varieert het aantal gasten op feesten nogal. Het is dan fijn als je het aantal tafels gemakkelijk kunt aanpassen aan het aantal gasten. Met een voorraad klaptafels gaat dat gemakkelijk, en het klaarzetten kost nauwelijks werk. Zo’n klaptafel weegt immers niet zo veel en past gemakkelijk door de deur. Het scheelt ook een heleboel moeite bij het opruimen. U hoeft ze maar in te klappen en weg te zetten. Ze nemen weinig ruimte in dus iedereen kan een voorraadje ergens neerzetten. Voor een groot congres is een zaal, of voor een besloten feest in een café kunt u gemakkelijk klaptafels gebruiken.

De voordelen van statafels
Hoewel het heel gezellig kan zijn om bij een diner met zijn alleen aan een grote tafel te zitten, is het voor veel situaties fijner om kleine groepjes te kunnen vormen. Dat kan met statafels. Het is ook daarom dat statafels in de horeca erg populair zijn. Mensen willen groepjes kunnen vormen en gezellig praten aan een statafel.

De klaptafel: een uitkomst in veel gevallen
De klaptafel is een grote uitkomst. Niet duur, gemakkelijk verkrijgbaar, gemakkelijk op te slaan en populair voor elke gelegenheid. Voor de horeca is het een grote uitkomst. Het maakt het voorbereiden van een gezellig avond voor een grote groep reuze gemakkelijk.