Menu
Events / Locaties / Pco

Ontmoet Haarlem!

Haarlem City Marketing nodigt u graag uit 26 april 2012 uit voor een bijzondere ontmoeting met Haarlem.

‘Ontmoet Haarlem’ is dé dag voor meetingplanners, eventmanagers en directiesecretaresses om kennis te maken met Haarlem en omgeving. City Marketing Haarlem organiseert in samenwerking met HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie een interessante en inspirerende ‘ontmoeting’. Een ontmoeting met een historische, maar tegelijk ook bruisende stad, waar een twintigtal vergader- en congreslocaties aan of nabij de Grote Markt liggen. Daarnaast brengen we het kwaliteitsaanbod van MICE-locaties in de prachtige omgeving van Zuid-Kennemerland bij je onder de aandacht. Een uniek palet met interessante perspectieven!

De dag begint en eindigt in de grootste congres- en vergaderlocatie van Haarlem, de Philharmonie. Gedurende de dag nemen we je op ludieke wijze mee om de vele mogelijkheden te leren kennen die Haarlem als congres- en vergaderstad te bieden heeft. Te voet, per fiets en over het water!

‘Ontmoet Haarlem’ staat voor kwaliteit, gastvrijheid en diversiteit. Kortom, een uitstekende gelegenheid om de grote verscheidenheid aan locaties, van historisch en monumentaal tot architectonisch en eigentijds, ieder met hun eigen mogelijkheden, in één dag te beleven.

Maar dat is niet alles. Tijdens de workshops en bij alles wat we je deze dag laten zien, proeven en horen is het uitgangspunt om je ideeën aan te reiken die jouw meeting of congres tot een succesvolle ontmoeting kunnen maken. We eindigen de dag met een bier- en wijnproeverij die uitermate geschikt is om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.

Laat je verleiden en kom naar ‘Ontmoet Haarlem’!

Ontmoet Haarlem wordt je aangeboden door City Marketing Haarlem.
Hier zijn geen kosten aan verbonden. Meld je aan via www.ontmoethaarlem.nl.