Menu
Locaties / Partnerships

Inspirerend vergaderen aan zee

Prachtige vergaderlocatie OP het strand in Zandvoort
Het kan creativiteit, innovatie en teambuilding stimuleren om af en toe te vergaderen in een andere setting. Flexibel werken in een inspirerende omgeving aan zee, dat is wat deze strandlocatie u aanbiedt. Door de verschillende ruimtes is de locatie zowel geschikt voor een kleine brainstorm als een strategiemeeting.

Combinatiemogelijkheden
Om het overleg in sfeer af te sluiten wordt de mogelijkheid geboden om even na te praten onder het genot van bijvoorbeeld borrelhapjes of een ‘Safari Braai’ (BBQ). Het is ook mogelijk om de gehele dag te combineren met een teambuildingsactiviteit waarna u de dag alsnog kan afsluiten met wat ontspanning. Zo zou je hier in één dag tot nieuwe ideeën kunnen zijn gekomen, de relaties op de werkvloer hebben verbeterd en gaat iedereen weer opgeladen terug naar het werk.

Event op maat!
De kracht van deze locatie is dat zij in staat zijn hun locatie aan te passen naar de gewenste uitstraling van jullie event. Zowel de lodge als de cottage zijn ruim opgezet en flexibel in opstelling. Samen met u wordt er een concept op maat gemaakt en de locatie zorgt dan de uitvoering.

Meer informatie? Kijk op: Een inspirerende vergaderlocatie aan zee in Zandvoort