Menu
Nieuws

De TOP 3 prachtige Vergaderlocaties midden in het bos

Opzoek naar een vergaderlocatie omringd door bossen en de prachtige natuur? Met het team vergaderen en daarna even de natuur in? Ik geef u mijn TOP 3  prachtige vergaderlocaties midden in het bos.

Meerdaags vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

Deze prachtige locatie gelegen op de Utrechtse Heuvel Rug is perfect voor een vergaderarrangement. Het hotel is omringd door een groot bebost terrein. Met 3 grote congreszalen en 23 vergaderzalen beschikt deze locatie ook oer 130 hotelkamers. De ideale locatie om te vergaderen en te overnachten. Wilt u graag in de buitenlucht vergaderen? Dan is dat uiteraard mogelijk! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende achtergrondmuziek van fluitende vogeltjes. Geef uw vergadering een nieuwe dynamiek.

Inspirerend vergaderen op een landgoed aan de rand van de Veluwe

Dit bijzondere en unieke hotel is gelegen op een prachtig historisch en koninklijk landgoed in het Gelderse dorpje Ellecom. Deze locatie heeft een grote bekendheid als TOP accommodatie voor het houden van een zakelijke en feestelijke bijeenkomst, vergaderingen, seminar of diner. Het hotel beschikt over 15 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 250 personen. In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed, of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. 

 Vergaderen in de bossen van Driebergen

Deze bijzondere buitenplaats is gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Driebergen. De buitenplaats is centraal gelegen en goed bereikbaar.  De buitenplaats beschikt over 70 comfortabele hotelkamers en 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet omringt door de prachtige natuur.  De zalen bieden plaats aan groepen van 2 tot 200 personen en zijn makkelijk te combineren. De hotel kamers kijken allemaal uit op het omliggende groen.

Midden in de natuur is de beste plek voor uw brainstormsessie of inspirerende meeting! Plan uw volgende bijeenkomst bij een van deze vergaderlocaties midden in het bos.