Menu
Nieuws

Centrale vergaderlocatie in Nederland – 3 TIPS

Opzoek naar een vergaderlocatie die centraal gelegen is in Nederland? Ik heb voor u onderstaand 3 TIPS voor een Centrale vergaderlocatie in Nederland.

Centrale vergaderlocatie in Nederland Culinair vergaderen

Met tien verschillende vergaderzalen biedt dit 4 sterren hotel in Heelsum een capaciteit tot 175 personen. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor diverse doeleinden. Het hotel maakt vergaderen smaakvol en bijzonder. Zeker in combinatie met een heerlijk diner in Restaurant de Kromme Dissel. Zakelijk overnachten bij deze locatie is geen probleem dankzij de 71 comfortabele hotelkamers.

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Driebergen staat deze bijzondere buitenplaats. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur. De buitenplaats beschikt over 70 comfortabele hotelkamers, 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet. Ben je op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten?

Meerdaags vergaderen in de bossen

Deze locatie beschikt over 20 vergaderzalen en zijn uitstekend bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Vanaf station Driebergen-Zeist bent u snel bij de locatie. Met 20 zalen en 70 hotelkamers is deze locatie groot genoeg om de meeste van uw bijeenkomsten te kunnen verzorgen. Een veelzijdige en aantrekkelijke omgeving voor een onbezorgd verblijf!