Menu
Branche / Events / Locaties / Overnachten

Sportief zaken doen

Vergaderen met overnachting in Drenthe. Uw vergadering wordt gecomplimenteerd door de kracht van de natuurlijke omgeving en sportieve afwisseling.

Vergaderen in Drenthe
Het Sportlandgoed biedt diverse sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor diverse opstellingen. De Rundezaal biedt zeer veel ruimte voor allerlei meetings. Na uw vergadering geniet u van een heerlijke nachtrust in uw eigen Canadese blokhut.

Vergaderlocatie in Drenthe – Sportlandgoed
Sportief zaken doenmet het hoogst mogelijke rendement, dat doet u op Sportlandgoed, de uitgelezen locatie waar de combinatie van deze factoren als vanzelfsprekend is. Uw vergadering wordt gecomplimenteerd door de kracht van de natuurlijke omgeving en sportieve afwisseling.

Overnachten
Kamperen in Drenthe op Camping Zwartemeer of in één van de blokhutten is dé nieuwe campingervaring in Drenthe. Alle faciliteiten vindt u op loopafstand van elkaar. Camping Zwartemeer is voorzien van sanitair met vloerverwarming.

Vanaf uw kampeerplaats heeft u een fantastisch zicht over de zwemplas. Al onze overnachtingsgasten kunnen gratis gebruik maken van de zwemplas en het strand.

Catering
Op de terrassen of in het sfeervol ingerichte Restaurant “Lunch & Diner” kunt u genieten van heerlijke en betaalbare gerechten. In het restaurant kun u à la carte dineren, een keuze maken van het speciale weekmenu, maar uiteraard kunnen uw culinaire wensen ook in vervulling gaan.

In beide restaurants kunt u ook genieten van onder andere rijkelijke buffetten en heerlijke barbecues. Ook het ontbijtbuffet voor onze verblijfsgasten wordt geserveerd in een van deze zalen.

Voor meer informatie en reserveren gaat u naar Vergaderen.nl