Menu
Events / Nieuws

Organisatie Gouden Giraffe 2012 in handen van MOVE

Breukelen, 8 december 2011. De organisatie van de Gouden Giraffe, Live Communication Awards ligt met ingang van vandaag in handen van CLC-VECTA lid MOVE.

De Gouden Giraffe is de afgelopen jaren naar een hoog kwaliteitsniveau gebracht, maar door de bundeling van twee awards en de insteek van het concept, is in de afgelopen maanden gebleken dat de organisatie een intensievere en professionelere begeleiding behoeft.

“Omdat we onze ambities niet willen bijstellen, hebben we er voor gekozen de organisatie uit te besteden aan een professionele partij. MOVE heeft de ervaring, kennis en mensen in huis om de verdere organisatie van de Gouden Giraffe, Live Communication Awards in goede banen te leiden”, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA.

Bart Smulders, directeur MOVE, vult aan: “Wij vinden dat we juist in deze tijden moeten vasthouden aan kwaliteit. De Gouden Giraffe is de manier om dit commitment binnen en buiten het vak uit te dragen”.

Projectmanager Tamara Uittenboogaard onderkent de noodzaak van de gekozen aanpak, maar ziet voor zichzelf geen rol weggelegd in de nieuwe situatie. Ze kiest er daarom voor haar carrière elders te vervolgen.

Gouden Giraffe
De Gouden Giraffe, Live Communication Awards is een gezamenlijk initiatief van High Profile uitgeverij, de Nationale ExpoJaarprijs en branchevereniging CLC-VECTA. Deze awards brengen, door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, twee werelden samen; de evenementenbranche en de expobranche.

MOVE
Het Haarlemse bureau MOVE is gespecialiseerd in het creëren van live merkervaringen met impact. MOVE verzorgt voor klanten uiteenlopende projecten, met als doel merk-engagement. Van merkactivaties tot interne communicatie, en van promotie- tot relatiemarketing. MOVE laat mensen het merk op een relevante en authentieke manier ervaren, voelen en beleven. MOVE werkt onder andere voor Amsterdam RAI, Apple, TNT, Marktplaats, Nintendo, T-Mobile en PlayStation.