Menu
Locaties / Partnerships

Congrescentrum in Apeldoorn

In dit gezellige 4-sterren hotel in Apeldoorn heeft u alles! Centraal gelegen op de Veluwe, prachtige bossen in de buurt en een persoonlijk, gastvrij onthaal voor de gasten. Nodig uw relaties uit voor een goede meeting bij dit bijzondere congrescentrum in Apeldoorn.

De Faciliteiten
Dit 4-sterren congrescentrum in Apeldoorn heeft alles: centraal gelegen op de Veluwe, prachtige bossen in de buurt en een persoonlijk, gastvrij onthaal voor de gasten. Voor lekker eten of een drankje kunt u plaatsnemen in het restaurant of de bar. Er is een à la carte restaurant en een Engelse Pub waar u na afloop van een zakelijke bijeenkomst een borreltje kunt drinken. In het wellness center kunt u tussen de rotspartijen en watervallen tot rust komen. Er is een jacuzzi, sauna, koude douche, stoombad en een solarium. Daarnaast zijn er diverse extra services voor de zakelijke gast, zoals gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi in het hele hotel. Dit congrescentrum heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd zakelijk verblijf.

Kamers en vergaderruimtes
Dit congrescentrum beschikt over diverse type kamers die allen sfeervol ingericht zijn en beschikken allemaal over een eigen bad of douche en toilet en televisie.

Het hotel beschikt over speciale 1-persoonskamers. Dit zijn kleine kamers met een flatscreen-tv, een radio en een telefoon.
Kamerfaciliteiten: verwarming, toiletartikelen, WC, bad of douche, TV, telefoon, en radio.

De 2-persoons Comfort kamers zijn warm ingerichte kamers met een telefoon, een radio en een flatscreen-tv.
Kamerfaciliteiten: verwarming, toiletartikelen, wc, bad of douche, tv, telefoon, radio en koffie faciliteiten door middel van een Nespresso apparaat.

De luxe kamer is een ruime kamer met airconditioning en een flatscreen-tv.
Kamerfaciliteiten: airconditioning, bureau, zithoek, verwarming, föhn, toiletartikelen, wc, badkamer met bad of douche, TV, telefoon, radio en koffie faciliteiten door middel van een Nespresso apparaat.

Het hotel beschikt over 6 moderne vergaderruimtes met volop daglicht en uitzicht op het bos.

Omgeving Apeldoorn
Dit congrescentrum ligt in een rustige omgeving vlak bij het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. In ongeveer 10 minuten loopt u naar het stadscentrum. Na een intensieve congresdag kunt u heerlijk de Veluwe ontdekken tijdens een wandeling of fietstocht. Daarnaast is de omgeving uitermate geschikt voor diverse outdoor- en teambuildingsactiviteiten gezien de centrale ligging op de Veluwe met prachtige bossen in de buurt. Voor een culturele middag kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een van de vele musea of de voormalige zomerresidentie van de Koninklijke familie, Paleis Het Loo.

Meer informatie over dit congrescentrum in Apeldoorn?