Menu
Locaties

Vergaderen in een unieke omgeving, het hele jaar door

Aan de rand van Apeldoorn, gelegen naast Apenheul, ligt de schitterende, duurzame congres- en vergaderlocatie De St@art. Veelzijdig en van alle gemakken voorzien… En het hele jaar geopend!

Vier subruimtes, een sfeervol, overdekt buitenterras en een auditorium voor 300 personen bieden  tal van mogelijkheden voor uw vergadering, evenement of congres. Ook voor een personeelsbijeenkomst, eindejaarsborrel, training of workshop kunt in De St@art terecht.

Apenheul evenementen heeft alle kennis, ervaring en faciliteiten in huis om uw evenement tot een succes te maken en u te ontzorgen.

Vergaderen tussen de orang-oetans
Het dierenpark biedt meer unieke mogelijkheden voor groepen. Wat dacht u van vergaderen bij de orang-oetans? Juist in de wintermaanden, terwijl Apenheul gesloten is voor bezoekers, is dit mogelijk! Terwijl u vergadert en brainstormt in het Orangseum zullen de orang-oetans genieten van uw gezelschap en u een kijkje geven in hun leven.

Een betere wereld voor u en anderen
Apenheul werkt aan een betere wereld; voor u en voor de natuur wereldwijd. De St@art is al CO2-neutraal. Warmte wordt opgeslagen in de grond om bij kouder weer het gebouw te verwarmen en de vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en autobanden. Bovendien compenseert Apenheul alle autokilometers van zijn gasten met suikerpalmprojecten in Indonesië. Daar wordt uw evenement niet beter van, maar u draagt wel bij aan een betere wereld. Dat moet toch goed voelen?!

Klik hier voor meer informatie over de St@art