Menu
Locaties / Noord-Brabant

Te huur: Chassé Theater Breda

Het Chassé Theater in Breda mag zonder overdrijving een van de meest toonaangevende culturele gebouwen van Nederland worden genoemd. Wat maakt het theater verder bijzonder? Allereerst de sfeer, het gebouw ademt grandeur. Bij binnenkomst voelen uw gasten dat er iets bijzonders gaat gebeuren, een prettige ontvangst, een goeie spreker, lekker eten en drinken, aardige bediening en een vlekkeloos verlopen evenement op alle gebied. Onze medewerkers zijn gewend om met complexe draaiboeken te werken en ontvangen iedere dag verschillende mensen voor theater- of filmbezoek, dus met die gastvrijheid zit het wel goed.

The Walt Disney Company Benelux Licensee Meeting Spring/Summer 2013 (Holland, 24/01/2012)Op technisch gebied is vrijwel alles mogelijk, veel is standaard in huis, de rest huren wij voor u in. Wij werken niet met vaste leveranciers, u mag zelf kiezen met welke partij u graag in zee gaat. Dat geldt ook voor de keuze voor een cateraar.

De grote zaal biedt plaats aan 1430 personen, de andere zalen respectievelijk 650 en 225. Deze laatste hebben een inrolbare tribune, waardoor een black box ontstaat die goed bruikbaar is als beursvloer of feestelijke ontvangst.

Wij hebben drie cinemazalen en zeven foyers, die allen goed bruikbaar zijn voor breakout sessies of workshops.

Toshiba World 2010-34Parkeren is geen probleem, er is een ondergrondse parkeergarage onder het theater en drie grote parkeervelden in de directe omgeving. Ook met het openbaar vervoer is het theater makkelijk te bereiken.

Op onze site staat een virtuele tour: http://www.chasse.nl/zakelijk/virtuele-tour

Nog leuker vinden wij het als wij u live mogen rondleiden. U kunt ons bellen op 076-5303144 of mailen naar evenementen@chasse.nl

Op onze site www.chasse.nl staat een groot aantal opdrachtgevers, lees over hun ervaringen met ons.

Heel graag tot ziens in Breda!