Menu
Nieuws

Welke promotieartikelen kun je laten bedrukken?

Reclame kun je vandaag de dag op vele verschillende manieren uiten. Zo kun je spotjes op de radio en televisie af laten spelen of bepaalde evenementen of verenigingen sponsoren. Je kunt ook promotieartikelen laten bedrukken met het logo van je bedrijf en de website. Of een aantrekkelijke slogan waarmee je de aandacht trekt. Dit kun je eenvoudig via internet ontwerpen en laten afdrukken bij drukkerijen als Flyerzone.be. Maar welk promotieartikelen kun je eigenlijk laten bedrukken? We noemen er tien!

Kleding

Kleding is ideaal om een leuke slogan of de url van je website op te laten drukken. Dat kan op T-shirts, maar natuurlijk ook op een trui of een (regen)jas.

Petjes

Petjes zijn al jaren erg populair. Een pet met bedrukking doet het altijd goed. Mensen krijgen graag zo’n pet en je maakt eenvoudig reclame.

Powerbank

Producten die vaak gebruikt worden, zijn ook slim om te laten bedrukken. Steeds meer mensen maken gebruik van een powerbank om hun smartphone buiten de deur op te laden en dus is het wellicht ideaal promotiemateriaal.

Enveloppen bedrukken

Het is eenvoudig, goedkoop en zeer effectief. Laat je enveloppen bedrukken en iedere brief die je vervolgens stuurt, is gratis reclame!

Pennen

Nog steeds worden pennen veelvuldig gebruikt als promotiemateriaal. Iedereen krijgt graag een pen. Ze zijn handig om te gebruiken én je bouwt eenvoudig je naamsbekendheid op.

Koffiemokken

Veel mensen komen de (werk)dag niet door zonder koffie. Wanneer je een koffiemok als promotiemateriaal gebruikt, weet je in ieder geval zeker dat mensen je zien!

Tassen

Ook bedrukte tassen zullen resultaat opleveren. Mensen gebruiken een tas om spullen op te bergen en nemen deze mee naar buiten, zodat ook anderen de reclame zien!

Paraplu

Regen? Dan gebruiken talloze mensen een paraplu. Als je zorgt dat ze een paraplu met duidelijke bedrukking hebben, maak je eenvoudig reclame.

Aansteker

Nog steeds roken er veel mensen. Bovendien worden aanstekers ook voor veel andere doeleinden gebruikt.

Sleutelhanger

Iedereen heeft sleutels. Een sleutelhanger helpt om deze sleutels niet kwijt te raken. Met een bedrukte sleutelhanger bereik je een groot publiek!