Menu
Locaties / Noord-Brabant

Veelzijdige congreslocatie in Breda

Comfortabel en sfeervol overnachten, dineren, vergaderen, teambuilding activiteiten houden en feesten kunt u in Amrâth Hotel Brabant, gelegen aan de rand van het centrum van het Bourgondische Breda.
Vergaderen in het Brabantse Breda

Amrâth Hotel Brabant heeft 16 multifunctionele zalen en deze zijn geschikt voor allerlei bijeenkomsten. Voor uw vergadering, congres, seminar of informele bijeenkomst hebben wij een aantal complete arrangementen samengesteld. Uiteraard kunnen wij deze arrangementen aanvullen met uw specifieke wensen

Mogelijkheden
In het sfeervolle en ruim opgezette restaurant kunt u genieten van een uitstekende keuken. Daarnaast kunt u terecht voor een hapje en een drankje in onze gezellige bar of in het overdekte binnen zwembad met sauna.

Na een heerlijk diner in ons restaurant, biedt Breda tal van mogelijkheden om te ontspannen. Een gokje wagen in het mooiste casino van Europa, dat zich bevindt in een oud klooster of een voorstelling bezoeken in het moderne Chassé theater.

Parkeermogelijkheden
Naast het hotel is een zeer ruime parkeerplaats waar u tegen geringe betaling kunt parkeren. De eerste twee uur parkeert u gratis en daarna € 1,00 per uur met een maximum van € 5,00 per dag. In het weekend is het gratis parkeren.

Klik hier en lees meer over de mogelijkheden en de Uiteenlopende (ont)spannende teambuildingsactiviteiten

Sluit deze locatie aan bij uw wensen en behoeften? Bekijk dan hieronder onze vergaderarrangementen.

Of klik hier voor meer locaties voor uw vergadering in Breda.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl