Menu
Locaties

Congreslocatie De Nieuwe Liefde biedt meer beschikbaarheid voor evenementen

De Nieuwe Liefde gaat vanaf het nieuwe culturele seizoen meer actuele publieksprogramma’s maken, waardoor er een grotere flexibiliteit ontstaat in de beschikbaarheid voor evenementen.

Maria Grob, Hoofd Zaalverhuur van De Nieuwe Liefde, vertelt: “We merkten dat veel data vanwege de publieksprogrammering vaak voor het hele seizoen vastliggen. Nu we meer actuele publieksprogramma’s maken creëren we meer flexibiliteit voor externe partijen om hun evenementen bij ons te organiseren. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.”

Om de planning goed te kunnen beheren is De Nieuwe Liefde bovendien overgestapt op iTheatre, de planningssoftware van ESBTSB die door vrijwel alle grote culturele locaties in Nederland wordt gebruikt, waaronder het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Door de introductie van dit systeem verwacht De Nieuwe Liefde de publieksprogrammering en externe evenementen efficiënter op elkaar aan te laten aansluiten. Dit alles vanuit de wens om haar opdrachtgevers nog adequater te kunnen bedienen.

De Nieuwe Liefde is gehuisvest in een monumentaal pand in Amsterdam. Na de verbouwing in 2011 is de locatie door de Gemeente Amsterdam bekroond met de architectuurprijs voor beste herbestemming, de Geurt Brinkgreve Bokaal. Naast culturele publieksprogrammering biedt de locatie ruimte aan zakelijke en particuliere evenementen. Door deze multidisciplinaire bestemming komt er een bijzondere kruisbestuiving tot stand.

Heeft u interesse in deze locatie klik dan hier voor de mogelijkheden.